sâmbătă, 18 septembrie 2010
Cea mai buna ciorba de fasole pastai
Inspirata de www.cevabun.ro
700 g fasole pastai
2 rosii
1 dovlecel
1 morcov
1 ardei kapia
o ceapa
150 g iaurt
150 ml suc de rosii
sare
frunze de telia si leustean
- am fiert fasolea in apa cu sare, am adaugat morcovul rondele, ardeiul kapia maruntit si ceapa taiata marunt
- dovelecelul l-am curatat, am scos miezul si l-am taiat cubulete
- am taiat si rosiile cubulete, cu coaja cu tot pentru ca erau din gradina :)
- cand fasolea si morcovul au fost fierte, am adaugat dovlecelul si rosia
- cand si ele au fost fierte, am amestecat iaurtul cu sucul de rosii si le-am adaugat in ciorba
- am pus telina si leusteanul si am acoperit pentru 5 min
... e atat de buna, incat sotul meu a mancat 4 farfurii ... =))=))=))
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
8 comentarii:
mergea niste ustoroi pisat la urma, putin... era si mai buna.
si mie imi place fara carne, e mult mai buna. si culmea si sotul meu mananca mai nou:)))))
arata foarte bine:D
Daca e cea mai buna, trebuie sa o incerc neaparat! ;)
Promit solemn ca o sa va placa !! :)
Mira, reteta originala zicea ceva de usturoi, mie insa mi-a fost teama :D
Poate data viitoare incerc ...
Multumesc!
Yamm... ce bine arata!!! Acasa am pus-o pe mama sa-mi faca de multe ori, doar ca anul asta fasolea nu prea s-a facut, ploile... Dar noi punem si usturoi un pic... Mor dupa ciorbita asta, si mi-e dor de ea, ca aici nu avem pastai ...
Fooooooaaaarte buuuuna! Cu adevarat e cea mai buna ciorba de fasole!:)
Fooooooarte buuuuuna! Cu adevarat e cea mai buna ciorba de fasole! :)
Nu imi vine sa cred!!!!!Este prima reteta de post care mi-a iesit!!! Si avea asta mica din burtica o pofta de ciorba de pastai.....multumim pentru reteta :*
Trimiteți un comentariu