Ingrediente:
- 250 g. margarina/unt
- 300 g. faina
- 150 g. nuci macinate
- 100 g. zahar pudra
- esenta de vanilie
- 1 lingura rom/coniac (optional)
- zahar pudra
Mod de preparare:
Se freaca untul cu zaharul si vanilia, se adauga nucile macinate, romul, apoi, treptat, faina.
Aici Laura a facut altfel, insa eu am intins o foaie si am taiat cu un pahar cornuletele :) pe care le-am asezat apoi pe hartie de copt, in tava.
Au iesit MI-NU-NA-TE !!!!!
Multumim, Laura!!!
2 comentarii:
Vaaai, scumpa mea, cum de le-am pierdut eu pe astea??? ...arata atat de bine, iar tehnica cu paharul e mai mult decat geniala :P
Mersi de doua ori!!!!!!!!!!!
...si multi pupici :)
Multumesc din suflet, Laura!!! Nici nu stiu cand au disparut ... au fost exceptionale !!! Te pupam !
Trimiteți un comentariu