luni, 18 noiembrie 2019

Parizer pane



Stiu ca multi dintre voi o sa ziceti ca-s tralala, dar asta este una dintre mancarurile preferate ale Maiei, asa ca astazi, pregatind "snitelele" pentru ea, m-am gandit sa va scriu reteta. Sunt sigura ca unii dintre voi nu ati mancat nicidata (ca mine, pana pe la 23 de ani!). Pentru cei care au crescut in zona asta si li se pare ca e ceva banal, adresez deja scuze pentru plictiseala. :)

Asadar, se pregatesc bucatile de parizer (eu cumpar parizer de vita de la Scandia, mai mereu), taindu-le dupa bunul plac.
Se tavalesc prin faina, pe ambele parti.



Se pregateste o pasta din oua, condimente, faina si apa minerala, prin care se vor trece feliile de parizer. imediat dupa asta, se vor scalda in ulei bine incins, pe ambele parti, pana sunt perfect rumenite si absolut apetisante.


Dupa cum vedeti, am uitat sa mai fac poze de pe parcurs :)))))
Dar nu cred ca asta poate fi o problema pentru cineva!

Pofta buna !

Niciun comentariu: