- se mixeaza totul si se imparte aluatul la 3
- se coc trei foi
CREMA
3 galbenusuri
3 linguri de faina
O fiola vanilie
250 ml lapte
* se lasa la fiert la foc mic, amestecand mereu, pana se ingroasa
* un pachet de unt se spumeaza cu 150 g zahar
* crema fiarta si racita se amesteca cu untul si se adauga o mana buna de cocos
BEZEA
3 albusuri se bat pe baie de aburi cu 150 g zahar
Cand bezeaua este lucioasa si tare, se adauga o mana buna de cocos
SIROP
* intr-un vas se pun la foc mic cateva linguri de zahar si cateva linguri de apa
* se lasa sa fiarba, amestecand mereu, pana obtinem un sirop
* intindem siropul pe primele doua foi
ASAMBLARE:
Final …
Nu, pozele nu-s asa reusite … dar va garantez ca e cea mai faina, usoara, eleganta si fina prajitura din ultimii ani!
❤️🤗🎉
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu