vineri, 5 octombrie 2012

Adina ... si un alt vis implinit :)


Daca tot sunt la capitolul asta, nu puteam sa nu va povestesc despre un alt om absolut minunat, deosebit si un profesionist, evident :) - ADINA ZOTINCA!
Adina este omul care se ocupa de 2 luni de fața mea. Am asteptat cativa ani pana sa ajung pe mainile ei ... habar nu am de ce nu mi-am luat inima in dinti mai repede, acum regret nespus timpul pierdut, insa ... nimic nu mai conteaza. De cand merg la ea, ma simt altfel. A fost "dragoste la prima vedere", sau la prima atingere :)) Tenul meu, unul cu probleme de altfel, se simte si se vede diferit :)
Desi am fost in multe saloane de cosmetica si multe dintre fete mi-au ingrijit tenul cu cea mai mare dragoste (lucru pentru care le multumesc, in special ultimei cosmeticiene, Ioana Ionescu, care este o fata deosebita!), la Adina a fost ALTFEL. A fost acel "CEVA" de care aveam nevoie, am simtit ca gasisem ceea ce am cautat in toti anii care trecusera ... am visat mult sa ajung la Adina ... prea mult ... aiurea ... :)
Tin minte ca la un moment dat ziceam ca e ca si cand as iubi un barbat insurat :))) - mi se parea ca n-am eu loc in lumea Adinei :), oricat de mult mi-as dori asta!
Insa n-a fost asa ... din prima clipa am simtit ca acolo e locul meu. M-am simtit de parca as fi cunoscut-o pe Adina de acum 1000 de ani, de parca am fi fost prietene de-o viata ...
Adina este cea mai minunata femei pe care am cunoscut-o in ultimii ani.

Multumesc Adina, pentru TOT! Iti multumesc pentru ca existi, pentru ca esti acolo pentru mine atunci cand am nevoie, pentru ca ma ingrijesti si pentru ca m-ai primit in lumea ta!

Cred ca alte cuvinte sunt de prisos ... stiti ca nu pun aici bannere publicitare si reclame aiurea. Nu vreau! Aici vor sta doar cei care mi-au atins sufletul, intr-un fel sau altul. Iar Adina Zotinca este unul dintre acei oameni!




PS: 2012 A FOST ANUL MEU! 
In 2012, viata mea s-a schimbat. Mult! Am inceput sa conduc, mi-am luat masina, m-am tuns scurt, am slabit, am inceput sa fac zumba, mi-am gasit locul de munca ideal, am ajuns la Adina ... ar mai fi ceva de facut ... ca sa fiu pe deplin fericita ... oare sa merg mai departe ?? Sa continui sa-mi ating visele :) ? Ce zici Dana ? :))




5 comentarii:

Anonim spunea...

In mod cert DA.Visele trebuie atinse!Altfel ce rost au?Si nu e bine sa mergi mai departe intrebandu-te :cum ar fi fost daca...
Altfel ma bucur pentru tine ca ti-ai mai atins un vis si sper din tot sufletul sa mergi mai departe.

Te pup cu drag

Ada spunea...

Scumpa mea Dana ... multumesc din inima ca esti aici cand te strig ... ca esti mereu acolo unde te strig :) Jumatatea sufletului meu :x

Dana spunea...

alilaviu tu

Anonim spunea...

felicitari!

Ada spunea...

Multumesc! :)